10 octombrie 2008

Ne-a cotropit Gigi Becali

Parca simt ca ar trai cu mine in casa. Pai pe teveu Becali, la radio Becali, pe toate siteurile de stiri Becali, peste tot Becali. Traiasca Steaua ca i-a oferit mioriticului bani si publicitate cat n-ar fi putut el sa-si faca vreodata. Cum toate astea nu-i erau de ajuns s-a gandit (l-au sfatuit altii) sa-si faca blog. Normal ca nu scrie el acolo (cred ca in general nu scrie). Pai acum vreun an ne spunea ca nu-l intereseaza pe el globurile astea. Habar n-avea omul ce e ala internet, d-apai blog.

Acum toata lumea vrea blog. Devine deja un "must have". Cum era haifaivul acu ceva timp (probabil si acum). Eu nu am experimentat inca asa ceva si nici nu cred ca o s-o fac prea curand. Pai daca si Elena Udrea are blog, Gigi de ce n-ar avea. Ca la banii si valoarea lui el trebuie sa aibe de toate. Parca-l si vad peste vreo cativa ani ca vrea si naveta spatiala.

Dar rasfoind presa pe net in aceasta dimineata, aflu ca si Gigi s-a trezit vorbind pe blog fara el. Adica armata lui de consilieri s-a gandit sa-i faca o surpriza sefului si sa intre si pe terenul blogurilor. Au vazut ei ca e o paine (electorat) de mancat si aici. Daca deschizi blog si arunci repede cu namol in toate partile da bine in ochii internautilor si poate se mai alege sefu cu unu-doua voturi. Pe principiul deschizi blog si-l injuri pe zoso.

Un comentariu: