17 octombrie 2009

Link dump

Zilele tecute am facut o recenzia unei lucrari de doctorat a unui un coleg. Inainte am dat o cautare pe Google ca sa vad cateva modele si moduri de abordare a problemei. Nu mi-am imaginat ca o sa dau si peste o recenzie in care ii este desfiintata lucrarea doctorandului. La fiecare punct al lucrarii ii este gasit cate-un element negativ. Fraza din concluzie "a possible change of my opinion could be caused only by an absolutely excellent presentation" face toti banii.

***** ***** ***** ***** *****

Se ia o Skoda veche. Se taie jumate si se transforma intr-o limuzina. Nici nu stiu cum s-o denumesc. Redneck/homemade limo.

***** ***** ***** ***** *****

Niste exceptionale imagini 3D ale corpului uman realizate cu un microscop electronic. Se pot vedea detalii de 1-5nm.

***** ***** ***** ***** *****

Din torturi pot iesi opere de arta. Am doua exemple recente. Un tort in stil Van Gogh si mai multe torturi in forma de cosciug, ca tot vine Halloweenul in curand.

***** ***** ***** ***** *****

O demonstratie de muzica si arta prin jonglerie sustinuta de celebrul Michael Moschen.



***** ***** ***** ***** *****

Pe 4 octombrie a fost ziua animalelor. Se sarbatoresc atat animalele cat si relatia om animal. In continuare e o serie de 41 fotografii superbe ce au in centrul atentiei animalele.

***** ***** ***** ***** *****

Un pusti de 9 ani reuseste o schema exceptionala la o lovitura de pedeapsa la hochei. N-am vazut asta incercata de niciun jucator profesionist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu