22 iulie 2008

Top 5: Job-uri ingrozitoare

Cand oamenii nu mai au ce face, fac topuri. Si cum exista acum tot felul de topuri posibile a aparut si cel al celor mai ingrozitoare job-uri. Uitandu-ne pese ele cred ca noi cei ce stam acum in fata calculatorului si citim aceasta stire putem sa ne consideram mai norocosi decat altii.

Interesat ar fi daca ni s-ar da si un nivel de salarizare la job-urile din top. Ar fi aici o noua idee de top: calitate job raportata la salarizare. Asteptam rezultatele.

"1. De departe cea mai scarboasa meserie din lume este cea de... analist de flatulente. Rolul lui consta in inhalarea flatulentelor degajate de persoanele care s-au ingrasat consumand fasole. Scopul acestui tip de test este de a stabili, in functie de damful vantului, daca persoana respectiva mai are sau nu un stomac sanatos...

2. Da, meseria de masturbator de animale exista! Scopul este, desigur, colectarea spermei acestora. Tot ce trebuie sa faca angajatul este, in cel mai bun caz, sa utilizeze dispozitivele pentru stimulare artificiala. Daca insa bugetul este redus, ghinionistul care se nimereste prin preajma va face colectarea manual. Poti fi cel mai mare iubitor de animale - o astfel de meserie ti-ar schimba sentimentele instantaneu!

3. Pentru pregatirea exponatelor de la muzeele de arta naturala, este nevoie de un curatator de schelete. Acesta trebuie sa spele scheletele de animale, sa le fiarba si chiar sa le "lustruiasca" intr-o baie de acid. Meseria cu pricina, pe langa faptul ca este scarboasa, infricosatoare, periculoasa si... foarte urat mirositoare, este si nociva pentru sanatate, afectand in special plamanii si pielea.

4. Ti-ar placea sa fii cercetator de tantari? Tot ce trebuie sa faci este sa stai cat e noaptea de lunga pe un sezlong, intr-o curte, imbracat doar in lenjerie intima. Vei socializa cu peste 500 de tantari si vei fi intepat de aproximativ 3.000 de ori. Pe langa faptul ca ai sanse sa fii intepat si de paienjeni sau alte insecte, te poti pricopsi cu malarie sau alte boli, pentru tratarea carora ai nevoie de cel putin 3 saptamani de "concediu". Si toata aceasta tevatura doar pentru ca cercetatorii sa studieze o specie de tantar din Brazilia, care altfel se pare ca ar ramane un mister.

5. Daca te plictisesti si ai nevoie urgenta de un job, poti fi subiect de studiu pentru testarea simturilor. Trebuie sa stai cateva zile intr-o camera mica, intunecata, goala, in care nu vezi si nu auzi nimic. Trepatat, nici nu vei mai putea simti si vei avea halucinatii. La un moment dat vei incepe sa tipi dupa ajutor, insa "merita” sa-ti iei acest job pentru a fi fericit ca ai ajutat la un progres stiintific. Cu banii castigati, iti poti "cumpara" viata inapoi! Priveste totusi partea buna a lucrurilor, asa cum fac unii oameni care considera ca un astfel de experiment este o metoda de relaxare. Una peste alta, poti fi sigur ca in acea camera nu-ti vei auzi iubita plangand, seful dictand, soacra zbierand, cainele latrand... "

Cred ca subiect de studii sunt considerati multi barbati de catre sotii. Daca ar fi si platiti pentru asta...

Sursa: YUPPY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu