27 octombrie 2008

Muflonul de Mures

Am fost ieri sa vizitez Arcul de Triumf. Poze si alte impresii va voi relata in alta insemnare. Pentru ca acum vreau sa ma refer la muflonul din imaginile de mai jos:



Nu este o masina de prezentare. Nu se face reclama marcii. Pur si simplu micutul a gasit de cuviinta sa parcheze fix sub Arcul de Triumf. Pentru ca el este smecher si are tupeu. Si pentru ca la el in Mures parcarea se face unde vrea muschii si masina. Baieteleul fusese la Ikea, dupa cum se vede a incarcat marfa pe locurile din spate, si o fi vazut ceva miscare in jurul Arcului si s-a gandit sa vada despre ce e vorba.

Deja masina devenise obiectiv turistic. Lumea facea poze cu ea. Eu m-am postat in apropiere pentru a surprinde mutra muflonului. Care de altfel s-a lasat asteptat. A trecut chiar si un politist pe motor prin preajma. S-a oprit si el si a admirat tupeul ardeleanului. Atat si nimic mai mult. Nicio amenda, niciun repros. Nici macar nu s-a miscat de pe motor. Se da si la o parte cand iese volvoistul. Dar va lasa sa admirati mai jos muflonul in toata splendoarea.



Vedeti totala detasare a tupeistului. Ala de se da pe langa masina e unul din echipa de securitate de la monument. Observati atitudinea total pasiva a politistului si replica sa finala: "Sa nu-i mai bagati aici cu masinile". Cam la asta se rezuma tot ce face un politai cand un muflon tupeist face ce vrea in tara asta.

4 comentarii:

  1. Ce dobitoc, si cum naiba politistul ala nu i'a dat nici o amenda ? Incredibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. politaiul ala a asteptat la fel de cuminte ca si mine aparitia muflonului. nu a miscat un deget.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai la militianul ala ii era tarsa ca-si poate pierde jobul daca se ia de un smecher cu decapotabila

    P.S.: am ajuns aici de la postul lui Cabral - Luna aniversara, back to you!

    RăspundețiȘtergere