27 august 2008

Bisnita gsp

Gata, s-a terminat cu specula la stadionul Ghencea. Am tot vazut pe la stiri si prin presa ca noua firma de securitate a lui Zmarandescu a curatat locul de bisnitari. Aveam imagini din prima zi de vanzare a biletelor rezervata abonatilor cand ii luau si la bataie. Pana aici totul bine si frumos. Scapam domne de astia care cumpara cu teancu', ca pe vremuri, si dup-aia te jecmanesc pentru un bilet.

Dar acu vreo 2 zile apare pe prima pagina la gsp.ro un anunt de genul "Ai un bilet in plus la Steaua - Galata? Posteaza aici, poate-l vrea altcineva care nu a reusit sa-si cumpere!". Am citit pana si la zoso pe blog despre asta, desi nu-l stiu ca un impatimit al sportului. Dar le mai da cate-o bucata celor de la Intact.

Practic avem de-a face cu un nou model de bisnita. Bisnita online. Se pot cumpara in continuare multe bilete caci ajuta gazeta la bisnitare. Nu mai sta umflatu' sa se coaca la soare in fata caselor de bilete. Acum sta frumos acasa, toloanit pe fotoliu. Te rezolva din deget.

In curand asteptam ca pe langa imobiliare gsp sa avem si bisnita gsp. Totusi, anuntul continua sa fie pe prima pagina a gazetei, chiar la loc de frunte. Sariti cu banu'!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu