12 august 2008

Cu ce se mai face sex in ziua de azi

Pai, un barbat din Hong Kong a optat pentru o banca. Nu o banca in care ne bagam banii. O banca dintr-un parc local in care omul si-a bagat... mult... si la fel ca la banca pentru bani binecunoscuta nu mai poti sa scoti. Omul, pe nume Xian si in varsta de 41 ani, s-a gandit ca ar fi distractiva si probabil inedita o partida cu o banca.

Dupa cum se poate observa si in fotografia de mai jos, bancile aveau numeroase gauri, pe care omul le-a folosit pentru a-si saftisface nevoile sexuale. Dar, la un moment dat, nu a mai putut scoate "surubul" din gaura. Si a fost astfel nevoit sa apeleze disperat la ajutorul politiei.

xing lipit de banca prin penis
La solicitarea politiei, a venit si un echipaj medical. Acestia au incercat sa-l elibereze prin inlaturarea unei cantitati de sange din organism. N-a mers. Astfel au fost nevoiti sa ia banca de care era atasat omul la spital. Dupa 4 ore agonizante, doctorii l-au separat pe Xian de banca. Acestia au declarat ca daca ar mai fi ramas blocat pentru cel mult o ora ar fi fost nevoiti sa-i inlature trubadurului scarbavnicul madular.

Aici gasiti si un reportaj de la fata locului al unei televiziuni chineze.

Putem spune ca este o intalnire pe care omul nu o va uita prea curand.

Sursa: Weird Asia News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu