18 august 2008

Draguta, am gasit o tipa goala in fata casei

Un barbat de 65 ani din Clare Country, SUA, se poate intreba ce a fost mai ciudat: sa gaseasca o femeie goala in fata casei sale la 11 noaptea sau faptul ca nevasta sa nu a avut nicio reactie cand a invitat-o in casa.

Omul trebaluia prin fata casei sale cand a auzit o voce intrebandu-l daca poate sa foloseasca telefonul. Mare i-a fost mirarea cand a vazut mai de aproape cine-i vorbea. Era o femeie goala. Barbatul si-a scos imediat tricoul, i l-a oferit si a invitat-o in casa.

Curios este faptul ca nevasta sa nu a reactionat in niciun fel cand omul a intrat in casa fara tricou si tarand practic o femeie in stare avansata de ebrietate purtand tricoul sau.

Studenta de 19 ani a incercat sa dea cateva telefoane dar n-a dat de nimeni. A iesit apoi afara, a dat la boboci langa garajul omului si acesta a chemat politia. Fata a fost gasita mergand pe strada la ceva distanta de casa barbatului. Politaii au fost atat de draguti incat i-au adus si tricoul inapoi. Probabil e un element care nu va fi spalat prea curand.

Sursa: mlive.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu