25 septembrie 2008

Penis de Hollywood

Libertatea a publicat ieri o lista a celor mai dotati actori cand vine vorba de barbatie. Dar sa o luam pe rand si sa-i vedem pe craisori.

Will Smith e unul dintre cei mai dotaţi bărbaţi de la Hollywood. Lucru confirmat şi de oamenii de pe platoul de filmare de la pelicula “Bad Boys”. Actorul a cerut ca pe timpul turnării să i se pună la dispoziţie doar pantaloni largi, pentru nu a fi incomodat de “instrumentul din pantaloni”, care măsoară nu mai puţin de 22 cm.

Oamenii aia l-or fi rugat pe Will sa le arate obiectul sau cum au ajuns la estimarea de 22 cm? E bine totusi de tinut minte aceasta valoare.

Nici Colin Farrel nu stă prost la acest capitol. Pe Internet face furori un filmuleţ în care actorul este surprins în timp ce face sex cu o femeie de culoare. Cei care au vizionat clipul, atât bărbaţi, cât şi femei, au recunoscut că Farrel e foarte dotat. Penisul său măsoară 22 cm.

In primul rand poza prezentata de Libertatea in acest articol nu-l avantajeaza deloc pe Colin. Si clar nu reiese vreo marime cel putin apropiata de 20cm. Cel mult imi inspira o banana storcita. Ciudata masura care e tot 22cm ca si la Will Smith. Aici macar e clar cum s-a ajuns la aceasta valoare.

Robbie Williams e unul dintre cei mai apreciaţi solişti britanici de muzică poprock. Pe lângă faptul că se poate lăuda cu vânzări record ale albumelor sale, el se mândreşte şi cu “obiectul” din pantaloni, care are dimensiunea, conform spuselor fostelor partenere, de 22 cm.

Daca incepem sa citim primele randuri nu ne spun nimic. Putem presupune ca ni se va vorbi despre ce mananca Robbie la cina. Deci ne ia pe ocolite ca sa ne loveasca apoi cu "obiectul" din pantaloni. Totusi partenerele se prezentau cu ruleta la locul actiunii? In continuare apare acel 22cm. Se pare ca este o limita maxima.

Tommy Lee, fără doar şi poate, se află în categoria celor mai dotaţi bărbaţi, având în vedere că a topit inima multor frumuseţi de la Hollywood, care au declarat că cel mai bine s-au simţit lângă cântăreţul rock. Lee a reuşit să îşi creeze imaginea de demon al sexului, iar “jucăria” lui măsoară 21 cm.

Deja incep sa apara alte sinonime pentru obiectul muncii. Acum el este referit ca "jucarie". Dar totusi, aceasta "jucarie" a facut din om un demon. Observam si scaderea la 21cm. Probabil doar o eroare de masura. Depinde si de aparatul de masura...

Se spune că bărbaţii de culoare sunt unii dintre cei mai dotaţi urmaşi ai lui Adam. Nici actorul Denzel Washington nu face excepţie, după cum spune chiar soţia acestuia, care a declarat că “instrumentul din pantaloni” al lui Denzel are 20 cm.

Deja aici e o avalansa de floricele de presa inca din prima fraza. Intotdeauna intr-un articol vom intalni sintagma "unii din cei mai". Nu are nimeni curajul sa afirme "cel mai". Mereu vor fi mai multi in top. Apoi asta cu urmasul lui Adam. Macar cand vorbim de barbatii de culoare am putea sa abandonam cliseul asta cu Adam. Dar problema e sotia. Adica ea nu are nimic mai bun de facut decat sa declare ce are barbatul in pantaloni? Totusi putem sa ne incredem in masuratoare daca vine din partea sotiei.

David Beckham nu stă nici el deloc rău la capitolul dimensiuni ale penisului. Fotografia în care face reclamă lenjeriei Armani a făcut furori în rândul admiratoarelor, care s-au declarat uimite de "dotarea" celebrului fotbalist. Mai mult chiar, Victoria, soţia acestuia, a confirmat că poza nu e trucată şi că ceea ce se vede în chiloţi e cât se poate de real, penisul său având dimensiunea de 19 cm.

"Dotarea" in acest caz mie mi se pare cam dubioasa, cel putin din ceea ce reiese din poza. Adica daca David are doar niste sfere mai mari si o banana groasa si cam pleostita? Ca eu nu vad acolo batul. Eu vad sferele. Dar ne bazam pe masuratoarea Victoriei. Oricum noi nici nu ne-am gandi vreodata ca pozele ar fi trucate.

Concluzia acestui articol e ca la Hollywood exista o limita maxima de 22cm. Pai Florin Prunea le-ar rade-n fata la acesti baieti. El are adeseori probleme cu cureaua de la costum nu cu pantalonii largi. Dar poate o sa ne prezinte Libertatea intr-o zi si un top al vedetelor autohtone. Sa vezi acolo marimi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu