14 septembrie 2008

Sa mancam carne de sobolan

Asta fac oamenii din Cambogia. Odata cu dublarea pretului carnii, oamenii nu au avut de ales si au inceput sa manance ceea ce gasesc. Si ce gasesc ei mai mult in conditiile mizere in care traiesc? Sobolani.

sobolan la gratar
Multi oameni cred deja ca aceasta carne de sobolan contine proteine si minerale si e un snack foarte bun combinat cu bautura. In acelasi timp ei mai castiga si cativa bani prinzand si vanzand mai departe sobolanii.

Sursa: Wierd Asia News

4 comentarii:

  1. este scarbos
    dezcuztator
    cum se poate manca asa ceva es o moarte totala

    RăspundețiȘtergere
  2. alte popoare alte culturi
    ei traiesc cu sobolanu' langa casa.
    toata chestia e de obisnuinta...

    si mai apoi ce sa faci...foamea e cel mai bun bucatar....

    RăspundețiȘtergere
  3. urmam noi ramani acuma ,,,si nu ducem lipsa de marfa,avem si pt. xeport.....

    RăspundețiȘtergere