7 octombrie 2008

Am BMW si strada mea

Cu cat ai masina mai scumpa cu atat simti ca strada iti apartine mai mult si te intereseaza din ce in ce mai putin de ceilalti participanti la trafic. Cu atat mai putin de sarantocii de pietoni. Ca daca ei n-are bani sa-si ia masina tare ca mine sa sufere, manca-ti-as! Cam asta e si gandirea exemplarului de a parcat BMWu' din imaginea de mai jos.


In fiecare zi cand ma duc spre servici dau de masini parcate care mai de care. Dar ca asta n-am intalnit inca. Pe porcii astia nu-i vede nicio patrula de politie? Culmea, era parcat la o intersectie de baietii care saltau masini.


Da, la mine in sectorul 2 se saltau iar masini. Iar pentru ca am mai relatat despre zelul celor de la primarie de a mai curata din strazi. Nu i-am vazut sa faca abuz, adiuca ridicau doar masinile parcate fix pe trecerile de pietoni sau care blocau intersectii. Azi printre masinile ridicate se numara si un Opel Astra cu numere rosii. Banuiesc ca omul d-abia si-l luase. O sa se trezeasca fara el.

Dar ma reintorc la bmwist. Nu ar fi meritat niste semne adanci in tabla? Ma intreb cum i-o fi venit lui ideea sa parcheze acolo. Mie nu mi-ar fi dat prin cap sa o pun in halul ala. Eventual pe trecere dar paralel cu trotuarul. La cum a parcat imi cam dau seama si cum conduce. De astia trebuie sa ne ferim in trafic.

3 comentarii:

  1. Ce aveti mah cu biata femeie? Punem pariu ca numai o femeie putea parca asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. trimite poza la 'hoo, cu tata' :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @haotik: io as pune pariu ca e si blonda. si ca are sponsor puternic

    RăspundețiȘtergere