21 octombrie 2008

Daruirea si primavara europeana

Dacă dăruirea va fi la fel de mare ca la jocurile cu Galata, putem spera la victorie în faţa lui Bayern. Cred că acum ne putem gîndi la calificarea în primăvara europeană a Champions League

Cam asta ni se spunea acum vreo luna si ceva inaintea meciului cu Bayern de la Bucuresti. Am vazut ceva daruire dar totodata am vazut ca aceasta nu compenseaza si carentele tehnico-tactice ale echipei. Cand Bayern dorea sa tina mingea ne baga in careul nostru fara prea mari probleme. Si se vedea si acea abordare a jocului specifica unei echipe mari. Consum minim de energie cu eficienta maxima. Noi ramanem cu ganditul ca doar nu costa nimic. Daruirea poate sa fie destula dar s-a vazut ca nu ajunge. Intr-adevar si ceilalti au tot 2 maini, tot 2 picioare si meciul pleaca de la 0-0. Dar si Australia cu Tonga pleaca de la 0-0 si se termina cu vreo 10-20 diferenta.

Adversarii din grupa Stelei din acest an mie mi se par mult mai buni decat cei de anii trecuti. Pai Bayern e dupa un an de absenta din liga si are o mare dorinta de razbunare si de performanta. Lyon are ca obiectiv pentru anul acesta finala Champions League. Nu campionat, nu cupa. Totul pentru liga campionilor. Au vazut ca prin Franta nu au rival. Deci si daruirea lor va fi maxima. Au cam dat ceva rateuri in primele 2 meciuri deci trebuie sa se concentreze maixm pentru a scoate tot ce se poate din acesta dubla cu Steaua. Fiorentina e singurul adversar cat de cat abordabil. Dupa cum am vazut si in meciul de la Florenta. Dar daca n-are cine s-o bage-n poarta, putem juca doar la un 0-0 cum de altfel s-a si intamplat.

In plus primele 2 echipe mentionate, Bayern si Lyon, au in cadrul lotului jucatori capabili sa transeze si o finala de cupa mondiala. Pai cu ce se prezinta Steaua in fata lor? Doar cu daruire? Nu prea tine. Pai din lotul actual al Stelei, fata de liga campionilor nu au decat Radoi, Goian si eventual un Ghionea si Zapata. Dar atat.

Sper macar sa avem parte de un meci frumos si de un spectacol de calitate. Si sa nu ploua ca la meciul cu Bayern. Nu de alta dar nu e prea placut sa stai in ploaie si sa iei si bataie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu