14 octombrie 2008

Gata cu sexul daca vreti sa treceti de 100 ani

O mamaie de 105 ani ne impartaseste si noua, tinereii, secretul longevitatii ei: fara sex. Da, femeia nu a facut niciodata sex. Deci este fata mare. Exagerat de mare, as zice. Deci daca astia din generatia emo vor sa ajunga la varste inaintate (probabil nu s-au gandit vreodata la asa ceva) trebuie sa renunte deindata la iepureala si sa se rezume la o simple strangere de mana (ca zambet nu pot spune in cazul lor).

virgina la 105 anivirgina la 105 ani

De la varsta de 12 ani, mamaie si-a propus sa ramana singura si astfel si-a ocupat timpul cu tot felul de alte activitati nemaiavand astfeltimp pentru sex. Pe vremea tineretii ei, anii '20-'30, sexul echivala cu casatoria si ea nu-si dorea acest lucru.

Normal ca uniii oamenii au intrat la banuieli si au intrebat-o daca nu cumva este mai pe invers, dar femeia a negat. In plus, a mai declarat ca nu a avut vreodata o relatie si nici macar nu a fost tentata de acest lucru.

Cu exemplare din acestea se duce de rapa reproducerea. Deci sa traim fiecare separat, sa nu ne gandim la prostii la fiecare minut si sa ne uitam la toti prietenii si oamenii ca la simpli prieteni. Si asa vom ajunge toti la 100 ani sanatosi si neprihaniti. Nu-i asa ca asta vreti?

Sursa: The Sun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu