16 octombrie 2008

Multe evenimente are weekendul ce vine

Weekend-ul acesta se pare ca va fi plin de evenimente si manifestari in Bucuresti. Nu stiu cum dar s-au nimerit toate acum. Cum majoritatea vor fi in aer liber, sa speram ca si vremea va fi buna pentru ca avem ce vedea. Dar sa le luam pe rand:

Bucharest Food Festival
Durata: 16-19 octombrie
Locatie: Piata Unirii
Bilet: 10 lei (copii sub 14 ani au intrarea gratuita)
Descriere: In lume exista peste 3000 de Food Festivals, cel mai celebru fiind cel din Chicago cu peste 3 milioane de oameni ca participanti si vizitatori. Anul acesta vom avea si noi in Romania primul de acest gen. La anul ni se promit 3 astfel de manifestari ce vor cuprinde si alte localitati: Brasov in februarie si Constanta in august. Vor exista diverse concursuri de gatit si chiar o tombola pe baza biletului de intrare, marele premiu fiind un autoturism. In cadrul festivalului se va prepara si cel mai lung tort si cel mai lung muschim impletit.

Targul Traditiilor
Durata: 18-19 octombrie
Locatie: Piata Revolutiei
Descriere: Targul isi propune promovarea traditiilor populare nationale si sa le promoveze in spatiul urban. Prima editie a acestui targ a avut loc anul trecut pe 27 octombrie la Muzeul Satului si a fost un succes. Merita sa mergeti pentru a vedea diversi mesteri populari din diferite domenii si obiceiuri traditionale legate de cele mai importante evenimente din viata omului (nastere, nunta, moarte).

4Tuning Festival
Durata: 18-19 octombrie
Locatie: Romexpo
Bilet: 15 lei
Descriere: Va fi un festival ce va contine atat expozitii indoor de masini tunate, piese si accesorii pentru tuning, cat si demonstratii outdoor. Vor avea loc si diferite intreceri atat profesionale cat si pentru amatori. Practic este o manifestare completa ce include un mix intre expozitie, demonstratii si competitii de profil. Pentru cei pasionati este un eveniment ce nu trebuie ratat.

Savorile Toamnei
Durata: 17-19 octombrie
Locatie Parcul Alexandru Ioan Cuza (zona bisericii maramuresene)
Descriere: Eveniment organizat de primaria sectorului 3 si muzeul satului. Ne asteapta mesteri populari din toate colturile tarii, spectacole folclorice, teatru, produse traditionale.

Targul de Muzica Veche
Durata: 17-19 octombrie
Locatie: Palatul Sutu
Descriere: Eveniment international unde vor intalni constructori de instrumente muzicale vechi, muzicieni, institutii, scoli de muzica, etc. Vor fi si scurte momente muzicale, prezentari si demonstratii de folosire si intretinere a instrumentelor vechi.

Targul Imobiliar National
Durata: 16-19 octombrie
Locatie: World Trade Plaza
Descriere: Daca aveti in plan cumparare de locuinte sau doriti doar sa sondati piata targul va asteapta cu multe oferte promotionale si 10 proiecte prezentate in premiera. Cea mai ieftina oferta este o garsoniera la 30.000 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu