12 noiembrie 2008

Flecma de Giulesti

A devenit un brand. Ar trebui s-o inregistreze la OSIM baietii de la Rapid. Pe principiul scandarii dinamoviste din epoci de mult apuse "cine vine-n graopa, fara 5 nu scapa" ar trebui sa cante si giulestenii "cine vine-n Grant, il flecmam galant".

Vedem la stiri dupa fiecare meci mai important pe terenul din Giulesti cum toti antrenorii, oficialii si jucatorii adversi pleaca umpluti de respect de civilizatii de la tribuna 1. Sau chiar 0, ca nu stiu exact cum e treaba cu imparteala p-acolo. Practic acei oameni vin la stadion pentru a-i flecma pe adversari. Isi fac provizii dinainte, beau ca porcii inainte de meci si ca sa nu se mai duca la toaleta aleg sa traga flecma dupa flecma. Cred ca e si cu numar de ordine la flecmat. Ar trebui sa se dea si premii pentru tintasul cel mai bun. Nici meciu', nici rezultatul nu mai conteaza pentru oamenii aia. Ei au scopul lor precis acolo. Sa flecmeze la tinta. Daca iese urat jocul, flecmeaza de nervi, daca iese bine flecmeaza de bucurie si ca sa-si arate superioritatea.

Desi, de fiecare data apare acelasi lucru la stiri, nu pare sa-i deranjeze pe oficialii rapidisti. Oricum ei acum sunt ocupati cu demisiile si criza financiara. Dar de atatia ani nu se da nicio importanta fenomenului. Las' sa flecmeze. Sa invete si adversaru' sa fenteze proiectilu'. Asa mai rad si maharii din inaltul tribunei oficiale. Ca doar fotbalul e sportul lor de salon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu