8 noiembrie 2008

Ochii vulturului american

eagle eye 2008Un film ce promitea. Un film pe care l-am asteptat sa apara de cand am vazut prima oara trailer-ul. Asta se intampla tot la cinema, inaintea altui film.

Ideea care sta la baza filmului e interesanta. Ceva sau cineva care-ti controleaza orice miscare avand acces la orice echipament electronic conectat la retea. Din pacate, ca orice film american, are scapari grosolane si elemente ultraintalnite in productiile hollywoodiene. Exemple ar fi urmaririle cu masini unde numai masina eroilor principali scapa teafara si restul 20-30 ajung fiare vechi, eroul scapa doar cu un brat imobilizat dupa ce e impuscat de vreo 3-4 ori in spate, sarituri acrobatice, din trenuri in miscare si nu pateste nimic, etc.

Chiar ma asteptam la un moment dat ca filmul sa incalce regula americana cu eroul principal care scapa nevatamat din toate. Se intruneau si toate circumstantele pentru aceasta. Devenea erou. Dar nu a fost sa fie. Pacat. Ii ofer un 7/10. Film bun, de actiune, roluri bune, dar nu poate sa se debaraseze de tabuurile americane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu