22 noiembrie 2008

Parte de carte si alte activitati de weekend

Pentru weekend-ul acesta va propun urmatoarele manifestari:

In primul rand la Romexpo au loc 3 evenimente
Gaudeamus - Capul de afis al manifestarilor din acest weekend. Studentii si elevii au parte de intrare gratuita. Daca vreti sa va puneti la curent cu ultimele aparitii, sa va imbogatiti colectia de carti sau pur si simplu sa va clatiti ochii printre multe carti poate iese ceva la iveala, acum e ocazia. Sunt si multe oferte speciale si discount-uri.
Bursa Educatia - manifestare ajunsa la a treia editie. Evenimentul reuneste multiple insititutii de invatamant superior externe. Ofera o gama larga pentru orientarea educationala si profesionala. Daca vreti sa va cautati o bursa prin strainatate, aici e ocazia.
Denta - expozitie internationala de medicina dentara. Tot ce e nou in domeniu si tot ce e necesar pentru utilarea unui cabinet stomatologic gasiti aici. Totodata e un loc bun de mers pentru a va pregati de o vizita la dentist. Va obisnuiti cu atmosfera.

Targ de arta contemporana
Durata: 21-23 noiembrie
Locatie: World Trade Plaza
Descriere: tema targului este "feminism, feminitate". Deci cred ca vom avea parte de niste bizari care se cred artisti si deseneaza femei goale.

Targul de arte foarte frumoase
Durata: 20-23 noiembrie
Locatie: Sala Dalles
Descriere: Din cate am citit ar fi un mediu de intalnire dintre artistii romani sau straini si posibilii cumparatori. Vor participa si galerii de arta, experti care vor oferi asistenta in ceea ce priveste autentificarea si cotarea operelor de arta.

Baby Expo
Durata: 20-23 noiembrie
Locatie: Sala Polivalenta
Tarif: 8lei/adult, copii gratis
Descriere: De toate pentru copii mici, parinti de copii mici sau pentru cei in devenire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu