5 decembrie 2008

Outlet romanesc

M-am gandit sa inaugurez o noua categorie de articole. Va fi intitulata "cronica de zi". Va fi un articol scris la apusul zilei si va contine pareri si impresii despre ziua curenta, evenimente ce au marcat ziua si comentarii personale la adresa lor. Puteti sa-l priviti si ca pe un jurnal.

Ziua de astazi a fost marcata de 3 decese. Au curs unul dupa altul. A venit intai stirea mortii Ancai Parghel. Eu mai intai am aflat de boala ei si mai apoi de ea. Poate si pentru ca nu sunt un iubitor al jazzului. A urmat stirea despre Ticu Dumitrescu. Taticul deconspirarii securitatii si vasnic luptator impotriva comunismului. Macar i-a supravietuit. Ultima stire a venit din Rusia si il are in centru pe patriarhul Rusiei, Alexsei al II-lea. Odihneasca-se toti in pace.

In drumul spre casa din aceasta seara, citeam o stire din Adevarul de Seara despre inaugurarea noului mega-outlet din Militari. Au fost 50 oameni prezenti la deschidere. Nu s-a cumparat mai nimic din cauza preturilor piperate. Din cele peste 130 de magazine, nu erau deschise decat vreo 45-46 si muncitorii lucrau la tot pasul. Deci praful era peste tot. C-asa se face totul la romani, in graba maxima. La fel era si la pasaj la Universitate. Lucrau baietii de rupeau. Intrasera toti pe "fast forward". Zona de iesire din Bucuresti prin Militari pare sa devina o noua Baneasa. Un mall ii mai lipseste ca in rest le are pe toate.

Despre frasuneala cu consultarile de la Cotroceni pot spune ca mi se rupe. Toti vor la ciolan. Si toti vor fi la ciolan. E doar o treaba de care va avea intaietatea sa ia partile mai bune. Toti sunt putred de bogati si toata treaba cu guvernarea se rezuma la care vor fi mai bogati decat altii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu