
Scena e dominata de 3 personaje: tatal (Victor Rebengiuc), regizorul (Ion Caramitru) si fiica (Andreea Bibiri). Lui Victor Rebengiuc ii revine insa rolul cel mai dificil si anume acela de a face legatura intre personaj si cretor si de a exprima si transmite cat mai simplu dar in acelasi timp si complet starea interioara, drama si zbuciumul celor 6 personaje abandonate de autorul lor. Cu aceasta ocazie mai face inca odata dovada nemarginitului sau talent dovedind inca odata, daca mai era nevoie, ca teatrul se face din talent si placere indiferent de numarul anilor. Si totul s-a vazut rasplatit prin ropotul de aplauze special dedicate maestrului de la sfarsitul piesei.
Un rol foarte bun face si Andreea Bibiri, o actrita din noua generatie de tineri talentati si dedicati teatrului. Ea reuseste cu succes sa o suplineasca pe Maia Morgenstein si sa dea viata si credibilitate personajului sau prin naturalete, intensitate si o miscare scenica foarte buna. Ion Caramitru este elementul de echilibru al piesei. Cel ce trebuie sa ii impace pe toti si sa aduca la un punct comun personajul si actorul.
Decorul si schimbarea continua a acestuia, impreuna cu celelalte personaje, contribuie la emotia transmisa de catre piesa si la crearea intregului si evidentierea esentialului. Va recomand aceasta piesa pentru o detasare de la zbuciumul cotidian si o evadare intr-o lume teatrala in plina creatie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu