18 ianuarie 2009

Prietenia varstei a treia

the bucket list 2008In lipsa unor filme prea interesante la cinema am optat vineri pentru varianta "home cinema". Filmul ales a fost The Bucket List (2008). Distributia e simpla si nu mai are nevoie de nicio completare: Jack Nicholson si Morgan Freeman. 2 seniori ai filmului de la Hollywood. 2 dintre cei care ar trebui sa se retraga si sa lase locul celor mai tinerei dupa afirmatiile altora. Ambii au 72 ani. Si se desfasoara ca la prima tinerete.

Filmul descrie o poveste despre prietenie intre 2 barbati pe final de viata. Unul bogat si neimplinit pe plan familial si altul sarac dar cu o familie fericita. Ei se intalnesc total intamplator in spitalul detinut de catre cel bogat si leaga o prietenie in jurul bolii in faza terminala de care amandoi sufera. Constientizand ca nu mai au mult de trait si dorind sa isi infaptuiasca niste ultime dorinte pleaca amandoi intr-o calatorie de regasire si de ramas bun in jurul lumii.

E un film usor, previzibil dar placut la vedere cu parti emotionante si scene cu mult umor. E recomandat pentru o dupa-amiaza de weekend. 7.5/10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu