22 februarie 2009

Radar de Romania

Politia e alaturi de noi. Siguranta si incredere. Asa e ca ne simtim mult mai protejati? (vezi doar jafuri si batai din ultimul timp). Deci cu siguranta am terminat-o. Ia sa vedem si increderea.

Iata cu ce se mai ocupa ei in pauzele de la protejarea si aparearea drepturilor cetateanului. Pai se ocupa cu adunarea din bani din radare. Ca e an de criza. Si trebuie fonduri suplimentare. Astfel au iesit cu radarul pe traseu, s-au bagat prin cotloane si dupa tufisuri si au inceput sa dea drumu la inregistrari. Si cum lenea e mare si sansele ca un om sa o calce in continuu pe acelasi traseu, au decis ca pun raderele la cativa kilometrii unul de altul. L-a luat odata fraieru', sigur il ia si peste vreo 5-10 minute. Dar din atata lene sau incompetenta, nu s-au mai deranjat nici macar sa schimbe ora. Asa se face ca masina se afla in doua locuri in acelasi timp:


Probabil se presupune deja ca fiind incalcata legea si la al doilea radar daca tot l-a incalcat la primul. Si asa se dubleaza suma incasata de la fraier. Ca doar nu o face el contestatie pentru 2 amenzi amarate. Ar fi interesant de vazut si pozele alea care sustin instiintarile. Au numar diferit dar, din nou, aceeasi ora.

Felicit omul pentru capabilitatea de a-si teleporta masina. Ii recomand sa ia legatura si cu cei de la Opel. Ar fi o reclama extraordinara pentru ei: "cu noi nici nu simti cand trece timpul".

Un comentariu:

  1. Eu sunt autorul 'teleportarii'.
    Am trimis cele 2 hartii completate cu datele si au avut bunul simt de a anula ambele amenzi pe motiv de 'eroare tehnica'. :D

    RăspundețiȘtergere