17 martie 2009

ilink fail 2

Aseara cand am ajuns acasa, prima grija a fost sa testez daca am net. Bineinteles, nu. Bombanit/injurat ilink si sunat pe DB. Ea vorbise cu ei sambata cand a facut reclamatiile de care am povestit. A aflat ca reclamatia mea fusese deja inchisa de sambata. S-a verificat reclamatia, nu s-au gasit probleme si s-a inchis situatia. Niciun telefon, niciun nimic. Desi sambata i se spuse ca mi s-a inregistrat reclamatia, se va verifica si voi sunat pentru un raspuns. DB nu a putut inregistra inca o reclamatie aseara pentru ca nu era in fata calculatorului. Se pare ca e o conditie obligatorie de a fi langa bolnav pentru a raporta problema.

Am sunat eu. Mi-a raspuns tot o tipa ofuscata si care vorbea cu prune-n gura. Se auzeau in fundal colegii cum vorbeau si radeau cu pofta. Cred ca o deranjasem din discutii. Din aproape-n aproape m-a intrebat tipa la un moment dat daca ipu xxx e al meu. Nu era. L-am bagat si am rezolvat problema.

Deci toata tarasenia se rezolvase cu o simpla schimbare de ip. Pe mine nu s-au deranjat sa ma anunte ca asta au facut pentru a-mi remedia problema. Pentru ca era clar ca nu o sa-mi mearga netul, o sa fiu nevoit sa sun la ei si o sa mi-l comunice atunci. E criza, se fac economii.

Problemele ilink din ultimul timp m-au facut sa ma gandesc serios la un alt provider. Inca vreo problema de genul asta si i-am lasat.

P.S. ipu la ilink e static. Nu inteleg de ce nu pot avea un ip dinamic. Nu ma pricep la retele dar nu cred ca e mare problema. Vechea retea (pe care a acaparat-o ilink) avea ip dinamic si mergea fara probleme.

Un comentariu:

  1. Buna mikel,

    Acum poti sa-ti exprimi nemultumirea si pe http://www.reclamatieonline.ro

    Primul sistem online din Romania care iti permite sa-ti exprimi nemultumirea privind anumite produse sau servicii pe care le-ai cumparat. Speram ca demersul nostru va schimba nivelul calitativ al produselor si serviciilor din Romania.

    Te asteptam sa te alaturi si tu demersului nostru!

    RăspundețiȘtergere