15 martie 2009

ilink fail

De vreo 2 zile nu am avut net acasa. De fapt am avut un net cu viteza de dial-up. Si asta vreo cateva minute pana pica. Nici un google n-apucam sa incarc. Dar sa o iau de la inceput.

Sunt abonat ilink de vreo 2 ani. Atunci au acaparat reteaua de cartier. Totul a mers bine si frumos pana acu vreo 2 luni. N-aveam probleme, netu mergea brici. Cred ca am sunat de maxim 3 ori la serviciul tehnic. Si atunci mi s-a raspuns imediat si rezolvat rapid problemele sau mi se spunea exact ce problema aveau ei cu reteaua si cand se rezolva. Dar de vreo 2 luni tot pica. Si mai ales in weekend. De vineri seara incep belele. Saptamana trecuta picat vreo 24h. Saptamana asta picat sambata dimineata si revenit abea in seara asta.

Problema apare si la serviciul tehnic. Par din ce in ce mai incompetenti. Atunci cand raspund. DB a stat pe hold mai mult de 30 minute azi pana s-a plictisit si a inchis. Prima oara a sunat sambata pe la 1. Raspuns un tip. A zis ca va incerca remedierea problemei si va reveni cu un telefon in cursul aceleiasi zile. Pentru un moment chiar credeam ca se va remedia ceva. Pe la 18 sunat DB iar sa-i intrebe de sanatate. Raspuns o tipa ofuscata. Cred ca fusese deranjata din discutiile cu colegii. A expediat-o repede pe DB: problema nu se poate rezolva pana luni. Nici macar nu a identificat problema. Dar a pus verdictul fara ezitare.

Se pare ca au binevoit sa-mi repare problema mai repede. Dar intamplarile din ultimul timp ma fac sa ma gandesc serios la alt provider. As fi vrut RDS dar nu se poate pentru ca sunt lenesi n-au semnal suficient la mine pe scara.

P.S. Mi-a luat ceva sa reusesc sa intru in cont pentru a publica acest articol. Se pare mersul netului era doar ceva temporar.

2 comentarii:

  1. Am fost abonat la ILINK. Daca vreti sa va imbolnaviti de nervi si sa va incarcati facturile telefonice cu reclamatii, abonati-va la ILINK.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum spuneam,

    Acum puteti sa va exprimati nemultumirea si pe http://www.reclamatieonline.ro

    Primul sistem online din Romania care iti permite sa-ti exprimi nemultumirea privind anumite produse sau servicii pe care le-ai cumparat. Speram ca demersul nostru va schimba nivelul calitativ al produselor si serviciilor din Romania.

    Te asteptam sa te alaturi si tu demersului nostru!

    RăspundețiȘtergere