8 martie 2009

Stiri blitz

Un pompier american a pus in aplicare metodologia romaneasca de vanzare a materialului de serviciu pe sestache. Numai ca el s-a gandit ca locul ideal ar fi ebay.

Si englezii sunt creduli. O tipa a reusit sa fie inselata cu vreo cateva mii de un tip care se dadea drept un agent secret ce o poate proteja de seful care vrea s-o otraveasca.

Niste hoti au spart un sex shop pentru a fura niste dvduri si ce mai ramasese prin casele de marcat. Nu era mai simplu sa faca rost de o conexiune de net?

Conform unor sondaj recent, studentii americani considera ca merita un B doar pentru prezenta la curs. Si daca stau treji vor probabil un A-.

In pauzele de rezolvare a problemelor bisericesti, Vaticanul se mai ocupa si cu sondaje. Asa au aflat ca pacatul suprem al femeilor e mandria in timp ce barbatii sunt niste porci care se gandesc doar la mancare si sex.

Un profesor de la o scoala bitanica s-a gandit sa vada ce stiu copiii sai de 10 ani despre argouri. I-a pus sa scrie ce cuvinte obscene stiu si sa le categorizeze. Parintii n-au apreciat ideea.

Cand afli ca ai cancer de san te gandesti ce poate fi mai rau. Poate o concediere la aflarea vestii de catre sefi.

Se da un filmulet de vreo 5 minute. Sunt 6000 de cadre. Toate sunt picturi facute manual. Totul a durat 2 ani. Masterpiece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu