16 martie 2009

Stiri blitz

Reclama foarte buna antifumat. Mult mai buna decat imaginile dubioase de pe pachetele de tigari. Care nici nu prea mai sunt. Au inceput sa fie inlocuite de texte. Care clar n-au niciun efect asupra fumatorilor.

Unii oameni spala exagerat de multe rufe.

Tehnica progreseaza. Si toti incearca sa tina pasul cu ea. Iata o incercare mai nereusita.

Iata de unde stiu toate fufele marimea obiectului partenerului.

Tatuajele pot fi interesante si foarte bine realizate. Iata si niste esecuri lamentabile. Cum v-ati simit sa aveti o asemenea "opera de arta" pe corp?

Cand esti mare mahar si vrei sa-i faci pe plac pitipoancei se poate sa fii nevoit sa-i scoti cainele afara. Iata o metoda ingenioasa.

Iata si unul din cele mai mari vapoare ce cutreiera oceanele. Nu poate trece prin Canalul Suez si e mai lung decat orice portavion existent. Si are nevoie de doar 13 oameni pentru a fi operat.

Pacat ca am pierdut urmatoarele oferte speciale pentru Valentine's Day. Poate la anu'.

Un comentariu:

  1. Salut...cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine.
    Si ca sa vezi si reactiile pozitive: http://www.theflyonawall.com/2009/03/ziua-bloggerilor-bucuresteni-30-mai.html

    Acesta este comunicatul:
    "Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!
    Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
    Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
    Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

    RăspundețiȘtergere