30 septembrie 2009

Link dump

Noroc cu carul. Noroc porcesc. Noroc fara numar. Si daca totul e prins de o camera de luat vederi incep sa ma intreb cate vieti au unii oameni si cate au consumat deja.

***** ***** ***** ***** *****

A nightmare on elm street. Filmul original din 1984 mi se pare unul din cele mai bune filme horror facute vreodata. Poate doar partea III din 1987 sa se mai fi ridicat la valoarea originalului. Restul pana la VII nu au facut decat sa confirme regula conform careia continuarile oricarui film sunt mai slabe ca originalul. In 30 aprilie 2010 va aparea un remake al originalului. Din trailerul recent aparut, pare interesant. Dar ce trailer nu pare interesant?



***** ***** ***** ***** *****

Momentele anului 2009 in sport. Totul in imagini. Merita. Superb

***** ***** ***** ***** *****

Honda s-a gandit sa reinvie uniciclul. Doar ca de data asta motorizat. Practic avem de-a face cu un bat cu o roata infipt in cur. Si cand credeam ca nimic nu va rivaliza prea curand cu Segway.



***** ***** ***** ***** *****

Yahoo Answers e locul ideal pentru portii bune de ras. a se folosi cu incredere pentru binedispunere. Ofera hoarde intregi de complexati, dubiosi, retarzi sau pur si simplu prosti plini de intrebari dintre cele mai stralucite si raspunsuri pe masura. Un exemplu elocvent: majoritatea oamenilor isi pun problema de a scapa de halucinatii, iluzii sau schizofrenie. Avem un primat care doreste sa afle cum poate sa si le induca. I-as sugera sa faca niste serii zilnice a cate 15 minute de dat cu capul de perete. In mod sigur va da rezultate pe masura.

***** ***** ***** ***** *****

Cum isi da seama un barbat ca a facut ceva ce nu trebuia in functie de reactiile unei femei. Garantat 100%. Nu da gres niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu