2 septembrie 2009

Recenzia zilei de ieri

Numere de inmatriculare cu personalitate. Pentru unii numarul trebuie sa insemne ceva, trebuie sa iasa in evidenta, sa fie miezul din dodoasca. Si nu apare niciun B-69-SEX. Cel mai apropiat de noi e un numar maghiar.

***** ***** ***** ***** *****

Oamenii de la Durex au imaginatie cand vine vorba de reclame. Iata o colectie a celor mai bune reclame-poster ale lor.

***** ***** ***** ***** *****

Sunt la moda acum diagramele functionale, flowchart-urile dupa cum sunt cunoscute mai bine. Orice este transpuns intr-un flowchart. De la incheiatul pantalonilor pana la evaluarea starilor psihologice personale. Astfel ca nu putea sa lipseasca ceva legat de calculatoare. A aparut astfel manualul pentru repararea unui calculator prin intermediul acestui tip de diagrame. Se gaseste si pe Amazon cu $14.95.

***** ***** ***** ***** *****

Oamenii de stiinta nu se ocupa doar cu dezvoltarea unor noi tehnologii de comunicare sau descoperirea unor remedii pentru cancer. Unii dintre ei pierd timpul si cu studii total neinteresante sau cel putin nerelevante pentru nimeni. Stiati ca dansatoarele la bara aflate la menstruatie castiga mai putin ca celelalte? Va interesa o asemnea chestie? Acum ca stiti, va influenteaza aceasta informatie cu ceva? Foarte probabil, nu. Dar unii sunt platiti si pierd timpul cu astfel de studii.

***** ***** ***** ***** *****

Unul din cele mai bune solouri la chitara pe care le-am vazut. Toata lumea a ramas masca. Tipul chiar are talent si ii preavad un mare viitor. Doar sa se tina de treaba. :)



***** ***** ***** ***** *****

Greu cu engleza la nivel inalt. Un episod petrecut la ambasada Japoniei din SUA demonstreaza acest lucru. Ar fi prea tare sa fie adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu