3 octombrie 2009

Link dump

35 din cele mai frumoase imagini ale anului surprinse de cei de la National Geographic. Majoritatea ar merita pe deplin sa fie si desktop wallpapers.

***** ***** ***** ***** *****

Un cetatean solicita perfect legal primariei o copie dupa un contract public. Raspunsul vine prompt din partea primarului, pe la 2 noaptea. Cererea ii este acceptata pentru ca este obligatia primariei de a furniza informatia ceruta. Dar primarul simte nevoia sa faca niste mici adaugiri personale in email. Expresii ca "you're a worthless piece of s**t and I wouldn't p**s on you if you were on fire" sunt incluse.

***** ***** ***** ***** *****

Pe principiul giroscopului, niste baieti destepti au inventat "giroata" (roata cu giroscop). Au plecat de la nevoia de a invata sa mearga cu bicicleta a copiilor. Si doreau sa elimine rotile ajutatoare din spate. Au reusit. Inventia e geniala.



***** ***** ***** ***** *****

Google Doodles. Arhiva tuturor logourilor speciale pe care le-a avut Google pe prima pagina. Unele dintre ele specifice anumitor tari. Exista si un feed care se poate adauga la reader pentru a fi la curent cu cele mai recente creatii.

***** ***** ***** ***** *****

Burgerul de 1.5kg a fost pus in vanzare in Marea Britanie. Contine o tona de calorii: 2645. Arata infiorator. Si se numeste Super Scooby. Asta deja nu mai e fast-food. Numai fast nu se mananca asta.

***** ***** ***** ***** *****

Planeta noastra e un nesfarsit izvor de locuri fasinante. Paradisuri, privelisti, forme de relief, etc. Dar sunt si locuri mai neobisnuite. Poate ca sunt si multe inca nedescoperite. Dar iata-le pe cele mai neobisnuite 10 locuri care au fost descoperite.

***** ***** ***** ***** *****

Plange copilu'. De ce plange copilul? Ce facem ca sa nu mai planga copilul? Intrebari la care pana acum se raspundea prin instinct. Acum a aparut gadgetul care ofera raspunsul. Are nevoie de 20 de secunde si pe baza frecventei oracaitului da o estimare asupra cauzelor plansului copilului. Doar 100$.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu