8 februarie 2010

Link dump

Ca tot vine Valentine's Day si toata tara trebuie sa o sarbatoreasca, iata 10 destinatii ce ofera un cadru ideal pentru petrecerea unei asemenea zile.

In plus, ca sa fie topita de-a binelea don'soara ar fi bine sa invatati niste cuvinte siropoase si in alte limbi de circulatie internationala. Cum ar fi persana. Sau urdu. Sau poate zazi.

Si acum ca don'soara a sarbatorit intr-un loc romantic si a fost dezmierdata in limbi care mai de care, pasul urmator ar fi un inel de logodna. Iata si modelele ideale, in ton cu restul surprizelor.

Americanii sunt niste mari inventatori. Si foarte practici pe deasupra. Fac ei cum fac si vin cu niste solutii salvatoare pentru probleme stringente. Sa luam problema suprapopularii cimintirelor. Iata si solutia propusa de un american ingenios. Sper sa fie si primul care o testeaza (via)

Intr-o calatorie reusita in afara tarii, una din atractiile principale e reprezentata de servirea mancarii traditionale a locului respectiv. Am gasit si o lista cu majoritatea "brandurilor de tara" cand vine vorba de mancare. Sper ca sunt si corecte. La Romania avem mai multe: mamaliga, mititei, cozonac, fasole cu carnati. Pacat ca lipsesc sarmalele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu