29 mai 2010

Link dump

Pentru pasionatii de puzzle: una bucata puzzle 3D la doar $30.000.

Acum se poate scoate ceva concret din resturile de hartie rezultate din shreddere: hartie igienica. 40 de coli, 30 minute si iese o rola de hartie igienica. Costa doar $100.000

Unii oameni au o pasiune pentru motociclete dusa la limita. Si ce poate iesi din mainile unor astfel de pasionati decat niste supermotociclete.

Wave Gotik Treffen este un cel mai mare festival gotic din lume. Si costumatiile participantilor la aceasta manifestare sunt dintre cele mai nonconformiste.

La 22 de ani creierul uman isi atinge potentialul maxim. Asta spun cercetatorii americani. Si la 27 ani incepe declinul.

Comunicare e foarte importanta intr-o relatie. Dovada ar fi scrisorica pe care o fatuca i-o scrie prietenului sau iubitor de pornache si dornic de a aplica cele vazute. Bineinteles, pe craiglist, ca sa stie toata lumea.

Sapunul nu foloseste doar la spalat. Unii fac opere de arta din sapun. Greu de distins ca vorbim totusi de sapun.

Imaginea mea si a multora e ca la asiatici se mananca orice misca. Si am gasit si dovada. Tot felul de ciudatenii ce se gasesc in supermarketurile chinezesti.

2 comentarii:

  1. This is an beautiful post. This can be more useful for you. This is definitely one of the better blogs for everybody and is very impressive post. it’s useful and very nice post.

    RăspundețiȘtergere