18 septembrie 2008

Joc pierdut de la inceput

Atmosfera sumbra. Ploua mocaneste. O ploaie enervanta care intra pana la piele chiar si cu pelerina si umbrela. Organizarea inca lasa de dorit. Securitatea nu am vazut-o prea mult. Nu se compara cu BGS-ul.

Intra echipele. Tot stadionul se trezeste la viata. Incep sa curga stropii steagurilor ude fluturate de public (voi reveni si cu niste imagini). Toti suntem exuberanti. Credem in sansa noastra. Dar ni se taie repede. Doar o scurta privire la constitutia germanilor comparativ cu a noastra si te trec fiorii.

Pe masura trecerii timpului se vede cine detine controlul jocului. Se vede echipa cu jucatorii de clasa.

"Nu mi-a plăcut cum a jucat Toja în centru. Mijlocul a fost punctul nostru slab. Nu mi-a plăcut nici Semedo. Dacă n-am jucat la mijloc, nici atacul nu a funcţionat" - Gigi Becali

Nici mie nu mi-a placut Toja. N-are ce cauta in postul pe care a fost pus sa joace. Nu are nicio treaba cu inchiderea jocului. A incercat sa mimeze implicarea in joc. Nu i-a iesit. Parca inota. Dar nici ceilalti 3 din fata lui nu se simteau prea bine. Se trezeau care incotro si nu stiau unde mai e locul lor pe teren. Lacatus inca n-a inteles ca jucatorii schimba posturile in timpul jocului cand trebuie si cand stiu sa joace 2 posturi. Nu de la faza la faza. Nu total aleator. De fiecare data sa te trezesti pe alta parte, in alta zona, cu alt adversar, cu mingea pentru celalalt picior nu mai stii nici unde e poarta. Poate asta e explicatia autogolurilor lui Banel.

"Dacă m-aş implica la echipă, Bogdan Stancu ar fi fost titular. Ar putea să joace în locul lui Dayro sau în locul lui Arthuro, care încă nu mă convinge" - Gigi Becali

Daca nu s-ar implica deloc la echipa ar fi mai bine. Dar totusi nu inteleg cum de ii ia atat timp sa se prinda ca Arthuro e praf. Nu are nici o tangenta cu postul de varf de careu pentru care a fost cumparat. Pai o minge nu a primit cu fata la poarta. Nu stie ca un varf trebuie sa joace si cu fata spre poarta adversa. Si intotdeauna se demarca astfel incat sa nu poti sa-i pasezi. Fuge de faza si de minge. Cred ca se zgarie pe fata Kapetanos cand vede ca Arthuro joaca titular meci de meci si nu face nimic. Pai prost sa fii, sa mai ai si ghinion, cred ca e timpul sa pleci.

P.S. Cand ajuge Lovin sa fie coordonatorul de joc al unei echipe de liga campionilor care se vrea si cu pretentii inseamna ca ceva e in neregula. Felicitari Lovin pentru evolutia de aseara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu