16 decembrie 2008

Pac-pac, pac-pac

Cam asta-i situatia la Steaua. Se schimba antrenorul dupa partea pe care se scoala patronul. Echipa sub conducerea lui Lacatus juca jalnic. L-a mai luat si gura pe dinainte, hotarari luate la cald, Gigi s-a sculat pe partea cealalta si afara cu Lacatus. Dorinel a cazut la mijloc. Mirajul de a antrena o echipa precum Steaua iti ia ochii si uiti de cine se afla la conducerea ei.

Totusi Lacatus a plecat la timp. Urma o serie infernala de meciuri cu Dinamo, Rapid, Timisoara, Craiova si 2 meciuri in liga campionilor. Socul provocat de venirea lui Dorinel a durat fix primele 70 minute din meciul cu Dinamo. Apoi totul a reintrat in "normal". Joc apatic, previzibil, 2 inchizatori si o buimaceala totala pe teren. Bilantul echipei nu putem spune ca este unul prost. Nu a pierdut cu echipele mari. Dar nici nu a castigat.

A venit finalul de sezon. Dorinel a avut si dezavantajul conflictului deschis dintre suporteri si patron. Astfel ca tehnicianul a cam ramas in umbra la meciurile de acasa. Nici echipa nu l-a prea ajutat. Astfel ca patronul sculandu-se pe partea cealalta a zis ca Lacatus trebuie sa revina. Si-a terminat vacanta, s-au impacat, au trecut peste vorbele urate de la despartire si gata. Cu pretenu' Lacatus nici nu trebuie contract. E pe cuvinte. Pana vine oferta d-afara.

Cel mai urat din toata treaba a iesit Dorinel. A vrut sa antreneze o echipa mare dar n-a fost lasat nici macar sa ajunga sa-si ia un jucator. Asa se intampla cand ai patron un cioban neaos. Pentru ca Steaua e numai una dupa cum ne-au cantat si dinamovistii.

3 comentarii:

  1. Niciun antrenor cat de cat inteligent nu va rezista foarte mult in parteneriat cu Becali.

    RăspundețiȘtergere
  2. cam asa e. ca sa rezisti aici trebuie ori sa fii supus patronului (marioneta) ori sa fii strain (protasov) ca oricum nu intelege nimeni ce vrei tu si poate asta si trebuie

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fii totusi un strain destul de treaz si stapan pe tine.

    RăspundețiȘtergere