9 ianuarie 2009

Criza loveste si intre buzunare

Zilele trecute era la mare voga si prin blogosfera si prin presa stirea ca si industria filmelor pentru adulti din SUA cere niste banuti guvernului american pentru a trece cu bine de criza. Nu multi, doar vreo 5 miliarde. Se pare ca e greu si cu sexul pe vremurile astea. O fi intrat si obiectul in criza? Ii trebuie un stimul mai serios? Ma tot intrebam care ar fi explicatia acestei cereri. Doar din inertie? Adica daca toti cer, de ce sa nu cerem si noi?

Azi in ziarul Ring am gasit si explicatia mult cautata. Se pare ca aceasta recesiune afecteaza si viata sexuala. Nu-ti mai vine sa mai pierzi timpul si cu o partida buna ca iti sta capul doar la bani, credite si esti stresat mereu de nesiguranta locului de munca. Si de aici un intreg cerc vicios. Daca nu mai e sex nu mai e nici vanzare buna la pornache. Nici macar piratare cum era inainte. Nu mai e nici vanzare buna la articole din magazinele de specialitate. Nu se mai cumpara nici revistele ca pe vremuri. Daca nu mai e vanzare la pornache nu mai e nici profit suficient si nici productie multa. Deci starleta ramane mai nesatisfacuta. Si la buzunare si intre ele.

Si daca omu' nu mai are chef de actiune raman si centuristele fara obiectul muncii. Pai daca nici prostitutia nu mai merge atunci ce a mai ramas? Doar nu desfiintam si cea mai veche meserie.

Deci totul se duce de rapa. Si astfel intra in faliment cea mai veche industrie din lume. Trebuie ajutor de la stat. Sa mai taie din fondurile alea pentru banci si sa puna neaparat la punct un program de salvare pentru pornache.

2 comentarii:

  1. ma plictisesc astia cu criza lor pe toate planurile...mi-e sila de jocurile astea politice si de manipularea maselor, totul este gindit si planificat, inclusiv aceasta criza mondiala!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte posibil dar marea majoritate sufera. si noi suntem inclusi acolo.

    RăspundețiȘtergere