6 ianuarie 2009

Din invataturile zilei

  • Leul e de porc. A inceput sa intre la apa si sa se faca mic mic mic. Si euro erupe. Dar las' ca stim noi ca economia duduie si pe noi nu ne afecteaza crizele astea fictive internationale.
  • Traficul in Bucuresti e surprinzator de lejer. Or fi toti inca blocati pe Valea Prahovei?
  • Rusii ne-au taiat gazul. Oficialii nostrii ne anunta ca romanii nu vor avea probleme si nu vor plati mai mult pentru a acoperi costul producerii caldurii din pacura si nu din gaze. L-am vazut chiar pe Videanu dandu-ne asigurai d-astea. Deci incredere maxima. E in stare sa arunce si niste marmura pe foc sperand sa scoata ceva caldura.
  • Frigaraia nu ne mai tine mult. Prin februarie se preconizeaza si vreo 15 grade. Nu sunt deloc increzator in meteo dar nici nu vad zapada asternandu-se prea curand pe caldaram.
  • Tariceanu mai asterne si pe blog cate-un rand de pe plajele din America de Sud acolo unde-si petrece vacanta. E criza intr-adevar. Se pare ca Citroenul inca se vinde. Ii ureaza numai de bine lui Boc, acest Dorel de la Palatul Victoria.

Un comentariu:

  1. Salut,am si eu un blog interesant,cu page rank 4,si m-ar interesa un schimb de linkuri.Daca crezi ca putem face link exchange contacteaza-ma prin id kaszoni_07 sau lasa un comentariu pe blogul meu.Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere