10 februarie 2009

Iata criza la romani

La sfarsitul saptamanii trecute la Casa Poporului a avut loc Targul National Imobiliar 2009. Pe vremurile astea de criza toata lumea se astepta sa bata vantul printre standuri. Si asa a si fost. Cel putin in primele 2 zile. Ca o minune, sambata si duminica a fost buluc. Sambata era chiar o adevarata sauna inauntru. Nu era loc sa misti un deget. Si organizatorii au fost luati prin surprindere. La fel si duminica. Chiar au ramas fara bilete la intrare. Si, bineinteles, expozantii fara pliante.

Sincer, am fost luaţi prin surprindere de numărul mare de vizitatori, care au luat cu asalt standurile încă de la primele ore expoziţionale. Am rămas astăzi chiar fără bilete, iar expozanţii fără pliante

Am fost si eu duminica pana acolo. Pentru a poza minunatia de coada de la intrare. Pai era ca pe vremea comunismului. Coada la lapte si carne. Iata minunatia:

intrarea la targul national imobiliar
Intrarea era in stanga undeva. Coada se termina ceva mai in spatele multimii din dreapta. Mai bine n-am reusit sa o cuprind. Bineinteles ca si parcarea era plina. Stateau oamenii la coada aia de parca se dadea ceva gratis inauntru. Totul ma face sa cred ca toata criza a insemnat de fapt diminuarea considerabila a consumului si toti au tinut banii inchisi bine la ciorap. Acum dau p-afara si ii roade rau palma, nu se mai pot abtine si trebuie sa cheltuiasca, trebuie sa-si ia ceva, trebuie sa puna banul in valoare.

La sfarsitul acestei saptamani va urma un alt targ imobiliar la Sala Palatului, Condominium pe numele sau. Si asta e cu intrarea libera (la cel de la Casa Poporului lumea s-a bulucit si a dat si cate 5 lei la intrare). Sigur se va repeta buluceala. Se va calca lumea-n picioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu