19 martie 2009

Stati departe de soseaua Pantelimon

Daca aveti treaba, rude sau orice de facut in zona Pantelimon, sunteti un om mort. Pentru ca a inceput decopertarea strazii. Si va dura. Pentru ca muncitorii misca mai rau ca melcii. Dupa 2 ani era nevoie de o noua asfaltare. Trebuie sa mai incaseze niste baieti niste bani buni in perioada asta de criza. Si se va incepe si pe Iancului. Si am inteles ca se intentioneaza si o schimbare a sinelor de tramvai. De fapt o noua schimbare. Pentru ca tot acu vreo 2 ani au fost schimbate.

Deci va fi o primavara de vis in cartier: zgomot (deja se aude intens. Exista un Dorel trimis cu picamaru sa faca zgomot pentru a da impresia de munca intensiva), praf (data trecuta era strat pe masina mea care e parcata la buylevard), nervi si aglomeratie in trafic (injuraturi fara numar, fara numar). Sa tot stai in Pantelimon. Traiasca don Ontanu ca se gandeste la noi. Dar sa-si mai indrepte privirea si prin spatele blocurilor. A mai miscat el cate ceva si p-acolo, a ridicat toate garajele (mai putin unul, pentru ca are pile puternice) si a asfaltat putin. Putea sa traga si o parcare dar inca nu e timpul. Are altele mai importante.

Asa ca evitati pe cat puteti zona Pantelimon. Folositi telefon, net, posta, porumbei, orice numai nu incercati sa ajungeti cu masina. Chiar daca intrati, s-ar putea sa nu mai iesiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu