27 septembrie 2009

Link dump

Cand vine vorba de meciuri de box, knockout-urile fac toti banii. Sunt momente mult asteptate de catre toti spectatorii. Singura problema ar fi cand dai bani sa vezi un pay-per-view si lovitura de gratie vine dupa doar cateva secunde din prima runda. Iata o lista cu cele mai rapide knockout-uri. Unele sunt si foarte spectaculoase.

***** ***** ***** ***** *****

O calatorie cu avionul incepe sa treaca de la statutul de transport de lux la cel de transport de masa. Si din ceea ce spun statisticile, ar fi si cel mai sigur mod de transport. Asa ca oricand niste sfaturi care sa faca viata mai placuta intr-o astfel de calatorie sunt binevenite.

***** ***** ***** ***** *****

Un nou studiu de mare importanta si profunzime al cercetatorilor britanici: un britanic "s-a culcat" in medie cu vreo 2.8 milioane de oameni. Este defapt o extrapolare a notiunii de expunere la boli cu transmitere sexuala. Asta inseamna ca se iau in considerare partenerii sexuali directi, partenerii precedenti ai acestora, partenerii partenerilor si tot asa pana la "a sasea generatie" de parteneri.

***** ***** ***** ***** *****

Pentru cei care au probleme cu trezirea de dimineata, iata ceasul desteptator de 140 decibeli. Cu siguranta ca acesta nu va da gres. Si pentru un electronist nu e prea greu de incropit.

***** ***** ***** ***** *****

O coregrafie superba. Numai asiaticii puteau s-o faca


via

***** ***** ***** ***** *****

Locurile de joaca pentru copii sunt aproape inexistente in Bucuresti. Au mai aparut sporadic printre blocuri niste structuri dubioase care sunt destinate copiilor. Pe langa faptul ca multe din ele sunt extrem de mici, mai sunt si periculoase. Iata cum arata la altii locurile de joaca. Si nu sunt numai pentru copii. Si cei mari au locul lor de joaca, ceea ce mi se pare exceptional.

***** ***** ***** ***** *****

Will Smith in rolul principal din Matrix, Kevin Costner in Kill Bill, Nick Nolte in Star Wars, DeNiro in locul lui Tom Hanks in Big, filmul care l-a lansat pe cel din urma, OJ Simpson in Terminator si tot asa. De asta am fi avut parte daca nu ar fi intervenit neprevazutul. Si asa ne-am ales cu ceea ce stim cu totii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu