25 septembrie 2009

Link dump

Bautura pare sa fie la fel de sanatoasa ca si yoga. Sau yoga la fel de nociva ca si bautura? E la latitudinea fiecaruia.

***** ***** ***** ***** *****

La fel de bine cum te poate hrani, natura te poate si omora. Iata cele mai nocive 33 de substante pe care natura le produce. Sunt foarte indicate pentru sinucigasi. Daca tot o fac, sa mearga brici.

***** ***** ***** ***** *****

Pentru bautorii de bere nedusi la biserica, s-a gandit biserica sa vina in intimpinarea lor. Si astfel a aparut Tatal Nostru al bautorului de bere. Pentru ceilalti, e doar o gluma de prost gust.

via

***** ***** ***** ***** *****

Eram obisnuit cu furtunile de nisip in Africa si Orientul Mijlociu. Dar ele exista si in alte parti ale lumii. Un exemplu recent e Sydney, Australia. Tot orasul a fost dat peste cap. Si in regiune pare sa fi fost cea mai serioasa furtuna de nisip din ultimii 70 de ani. Daca disconfortul creat a fost maxim, pozele, in schimb, sunt superbe.

***** ***** ***** ***** *****

Se ia un cont AOL. Se doreste dezactivarea sa. Ce trebuie facut? Trebuie sunat la serviciul de relatii cu clientii. Si acolo incep nervii. Mari nervi.


via


***** ***** ***** ***** *****

Evolutia profesionala a unui angajat in advertising sau cum ajungi de la maimuta la boss.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu