5 octombrie 2009

Si mizeria cine-o curata?

Azi la Universitate. Eu pe bicicleta. De cum am ajuns la fantana, m-au izbit in fata niste foi de hartie purtate de vant. Nimic neobisnuit in Bucuresti. Ca biciclist, de obicei sunt norocos daca scap doar cu hartii. Dar pana la gura de metrou se intindea deja un covor de hartii. Pur si simplu nu se mai vedea pavajul trotuarului. Si asa era in toate cele 4 colturi ale intersectiei. Puzderie de hartii A5. Vantul a ajutat din plin la imprastierea lor prin toata zona. Am apucat sa fac niste poze la coltul dinspre spitalul Coltea.



Acum, eu nu stiu pentru ce a fost manifestarea asta, cui i-a venit o astfel de idee sau ce au incercat sa demonstreze dar vin si eu cu o intrebare: curatenia cine o face? Sau macar cine o plateste?

4 comentarii:

  1. salut,
    hartiile s-au aruncat pentru filmarea unui spot. au fost stranse de romprest dupa cateva ore si duse la reciclat. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate ai ajuns cu o mica intarziere. evenimentul a fost masiv si superb, o ploaie de hartii (da, toate au "aterizat" in p-ta Universitatii) cu muzica si tot ce trebuie ca sa scoata orasul din amorteala unui Luni dupa amiaza:)
    hartia avea continut 0% de lemn, si apoi a fost stransa de RomPrest. (urmand ca ce a mai ramas sa fie luate azi)
    o sa apara si video-ul soon, asa ca vei intelege mai bine ce si cum a fost

    RăspundețiȘtergere
  3. cand am ajuns eu chiar arata oribil. si problema e ca in toata zona erau numai hartiute. deci si spre bulevardele si strazile adiacente.

    RăspundețiȘtergere
  4. si ,,acesti oameni '' spun ca ata e ecologie? sa strici hartie, char si cu 0 % lemn, ... da de gandit ...

    RăspundețiȘtergere