18 decembrie 2009

La Orange vechii clienti sunt pedepsiti

Despre Orange si cat de "minunat" este a mai scris mikel aici cam anul trecut pe vremea asta.
Anu trecut a inceput tot cam asa: au aparut oferte care ofera mult mai mult decat ce avem acum la abonamente si mai ieftin. Evident ca orice om cand vezi asta vrei sa beneficiezi. Dar se pare ca nu poti.

Eu am abonament la Orange de 10 ani si ceva. Am un abonament de 3 euro (+TVA) si dupa multa bataie de cap si o optiune de 5.5 euro (+TVA). deci 8.5 euro + TVA. In asta am incluse 125 min nationale si 250 min in retea. Acum cu noile abonamente mai mult de atat as avea la 8 euro cu TVA inclus. Sun la ei ca vreau sa imi schimb. Raspuns evident nu se poate. In sistem nu se poate decat Delfin 12 sau altele mai scumpe (pantera de exemplu). Nu vreau asta. Vreau ceva mai ieftin care sa imi ofere chiar mai mult (cum s-a intamplat la Vodafone doar ca la ei esti sunat sa ti se propuna variante mai bune).

Ma duc in magazin. Evident primesc acelasi raspuns. Ok... nu imi convine... ce pot face. Nu, nu se poate facturile mele se pare ca le spun altceva (?!)
Alta problema a fost cum s-a comportat acea "pitzi" de la magazin. Asta e alta poveste.
Bun auzind astea si ca nu se poate cer sa imi inchid abonamentu si sa deschid altul. Nu se poate.... evident ma enervez. Bun... cer portarea. Acu trebuie sa gasesc o retea care sa ma primeasca....
In aceeasi situatie a fost si tata. Dar el a fost sunat dupa ce a plecat de la magazin de catre un consultant care i-a oferit ce a vrut. Eu nu. INCA. Astept.

Asa ca declar decembrie luna luptei impotriva Orange.
Daca suntem de mai multi ani la ei chiar nu meritam nimic?
Perfect atunci mai exista alternative.

6 comentarii:

  1. am avut aceeasi problema...cica nu se poate ca media facturilor bla bla...dar am cedat pana la urma si mi-am luat pinguin12...Exista alternative da, dar orange a avut semnal aproape peste tot pe unde am fost ...restul nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vino la Vodafone. Eu sunt ft. multumit. Tot asa, abonat vechi, acu' un an sau 2 cand au aparut abonamentele 'Complet' am schimbat fara nicio problema. ;)
    Vlad

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' cum adica nu poti anula abonamentul ? Pentru ca esti inainte de termen, sau de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt inainte de termen. As putea incheia in mod normal cu 6 ianuarie fara probleme dar nu stiu din ce cauza la ei figurez ca nu pot schimba. Am mai avut probleme si cand am vrut sa imi activez roaming. Dupa multe si lungi discutii au realizat ca mi-am platit toate facturile la timp. Astept raspuns in legatura cu problema asta.
    Nu vreau sa cedez. Vreau Delfin 8. E prea mult sa dau 12 euro pentru ceva ce nu as consuma.
    Am si un Vodafone si intr-adevar este mult mai bine si sunt mai multumita de servicii. (am cartela). Studiez ofertele. Marea majoritate a cunoscutilor au Orange...
    Cu semnalul la Orange e bun dar nu mai bun decat la Vodafone (de exemplu la servici nu prea am semna pe Orange in timp ce Vodafone merge excelent).
    Sa vedem mai incerc sa vad ce rezolv saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. La servici e probabil ecranat semnalul nu e neaparat vina lor...eu ziceam de acoperirea pe tara.

    RăspundețiȘtergere
  6. sall

    parerea mea esta sa inchizi abonamentul, dupa care sa te duci la alt centru si sa incerci sa iti fc un alt abonament si poate ai noroc sa nu verifice toate datele mai vechi. daca nu merge incearca pe cosmote....eu unu sunt foarte multumit si au acoperire in zone unde nu e nici orange nici vodafone

    RăspundețiȘtergere