13 octombrie 2008

Tot mai am BMW, tot mai am strada mea

... si nu ma deranjeaza nimeni. O noua zi si BMWu a revenit. Doar nu credeati ca s-a rezolvat problema despre care tot relatez. BMWu "e la locul lui in parcare". Nici n-au mai venit baietii sa ridice masini la mine-n sector. Se pare ca au un orar foarte bine pus la punct: cand au chef. As sta sa-l si filmez cand il ridica daca i-as prinde.


De data aceasta l-am pozat din alt unghi. E de o calitate mai slaba pentru ca am folosit si un mic zoom. Bineinteles digital ca altceva nu poate telefonul. D-abia astept sa pozez si soferul. Cred ca o sa ma postez intr-o zi p-acolo si o sa astept momentul oportun sa filmez bizonul in toata splendoarea.

Cand m-am reintors acasa, pe la 7, masinuta nu mai era. Probabil e vreun discotecar smecher, pasare de noapte. Astept cu interes ziua de maine.

4 comentarii:

  1. Dar astia care ridica masini nu au si ei ceva un site, o adresa email ? Trimite'le poza :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. io n-am gasit. ei d-abia au inceput cu ridicatul prin bucuresti. la site nu cred ca s-au gandit inca. sa caut poate un numar de reclamatii sau ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare mie sau incep sa i se alature si altii? :P

    Oricum penala faza, chiar ar merita ciopartita masina. Sau mai degraba soferul, ca masina nu are nici o vina.

    RăspundețiȘtergere
  4. ceilalti sunt macar parcati langa trecere. ca sunt cam in intersectie e alta problema. dar macar nu blocheaza nimic. ca e gardulet pana in dreptul trecerii. dar jegu' ala cu bmw e culmea. cu greu ma abtin sa nu-i las niste urme adanci.

    RăspundețiȘtergere